torsdag, juli 25, 2024
HjemAktueltNå er skapningene drept. - Liker ikke flammer

Nå er skapningene drept. – Liker ikke flammer

Politiet melder søndags kveld at de merkelige skapningene som har skapt kaos og stor frykt i byen nå er borte. Dette etter en aksjon politiet hadde sammen med flere av inbyggerene til Oslo.

I helgen skal det ha vært skapninger rundt omkring med ett mål, å drepe. De her skapningene skal ha vært skuddsikker.

– I går så ble vi kontaktet av han som går under navnet «Skrik». Han ønsket at vi skulle forlate det bevoktede Humaine Labs, forteller politidirektør Roar Ludvigsen.

Skrik fortalte politiet om at skudd ikke kom til å være løsningen på dette problemet, men han fortalte også at disse skapningene ikke er så veldig glade i flammer. Med det, så valgte politiet å samle masse mennesker på torget i Oslo. De venter på at det skal bli natt. Hver og en av personene som møtte opp, fikk sin egen fakkel. Skapningene kommer, og reagerer sterkt på flammene med at dem løper bort. Nå er planen at politiet skal lede denne flokken av vesner mot Ullevål Stadion.

– Vi valgte å sette fyr på skapningene, med molotov, forteller Roar.

Her kaster politiet på skapningene. FOTO: Innsent/Privat

Politiet hadde betjenter som sto å passet på alle utgangene slik at ingen kom seg ut, eller inn. Politidirektør Roar Ludvigsen valgte sammen med sin kollega Henrik Hansen å ta seg på de her betjentene, nå med molotov.

– Vi hadde betjenter i hvert hjørne som var godt trent på å kaste molotov i ringen, som kastet molotov inn i ringen etter vi hadde løpt, forteller Roar.

Nå er det kun aske som ligger igjen på arenaen.

RELATED ARTICLES

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Most Popular

Recent Comments