torsdag, juli 25, 2024
HjemRanBjørklund ranet: – Politiet har kontroll på stedet

Bjørklund ranet: – Politiet har kontroll på stedet

Onsdag rykket politiet ut til juvelforhandleren “Bjørklund” med flere patruljer, etter at tyverialarmen ble aktivert. Flere gjerningspersoner er fremdeles på frifot, men politiet melder om kontroll på stedet.

Samtlige politipatruljer skal være bevæpnet.

– Politiet ble varslet av tyverialarmen kl. 19:20. Når politiet ankommer stedet blir det observert 5 gisler og 3 ranere, forteller en politibetjent fra Utrykningspolitiet.

STORT POLITIOPPBUD: Flere patruljer rykket ut til stedet. Foto: Frank Hannsen / NRK

Pågående biljakt

3 pistoler skal være involvert hvor samtlige ranere er bevæpnet og farlig. Politiet er også bevæpnet i samme grad som gjerningspersonene.

– Ingen har blitt skadet under ranet. Det pågår en aktiv biljakt nå mens vi snakker sammen, og ingen har blitt pågrepet så langt.

Politibetjenten kan fortelle at ting har gått veldig fint for seg. – Jobben til politiet er å de-eskalere situasjonen, og dette har vært vårt hovedfokus.

Gjerningspersonene ble observert med tildekket ansikt. Politiet har så langt ikke klart å identifisere disse.

MASKERTE: Gjerningspersonene skal være maskerte og farlige. Foto: Frank Hannsen / NRK

Taktisk etterforskning

Taktisk etterforskning i håp om å finne DNA fra knust glass og andre gjenstander i butikken vil bli gjort. Det er så langt ikke gjort noe beslag.

– Vi har ikke hatt tid til å gå inn i juvelforretningen for å finne spor enda. Dette er derfor fremdeles et aktivt åsted, sier politibetjenten.

RELATED ARTICLES

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Most Popular

Recent Comments