torsdag, juli 25, 2024
HjemAktueltSelv i ditt verste mareritt, kunne du aldri forutse det som skjedde...

Selv i ditt verste mareritt, kunne du aldri forutse det som skjedde i Oslo i dag.

Halloween, en tid hvor godteri og morsome hendelser er hovedfokus. I dag, så har Oslo blitt traumatisert av en alvorlig hendelse.

I dag ble Oslo traumatisert av en hendelse som virker urovekkende og unaturlig. En større hendelse i Oslo i dag under en pressekonferanse hvor flere spøkelseslignende «vesner» løp rundt maskert, med et formål.. å drepe.

Eskil Jensen, med politiet kalte hele Oslo inn til pressekonferanse i dag klokken 21, dette uviten om hva som kom til å skje. Flere titalls personer møtte opp, dette inkludert NRK. NRK fikk en kryptert telefonsamtale i dag like før pressekonferansen

– Things are about to happen at Rådhuset. 3 minutes.

Dette sitatet var hele samtalen NRK hadde med dette nummeret. Med denne samtalen i bakhodet, så valgte NRK å ikke møte opp i bil. NRK ankommer rådhuset i helikopter, hvor vi sitter med overblikk over kaoset utenfor rådhuset. Flere personer ligger knivstukket på bakken, dette inkluderer både sivile og politi.

Under hele kaoset, får vi en ny telefon fra det krypterte telefonnummeret:

– Take pictures while you can.

Dette igjen, skaper mye uro for redaksjonen på kontoret.

Dagen startet tilsynelatende som vanlig, men det tok en uventet vending da folk begynte å melde om uforklarlige observasjoner. Klovner med machete, noe minner om skrekkfilmkarakterer «Skrik» ble observert, i tillegg til maskerte menn som bar våpen. Dette har ført til en følelse av frykt og uro i byen, skriver dagbladet i sitt innlegg.

Om noen ønsker vår beskyttelse så kan dem komme til politistasjonen og ned til vår garasje og bli der til dette er over. Vil også at alle sammen skal trå forsiktig og passe på hverandre i dette og ikke hold tilbake informasjon dere måtte komme over. Gi oss beskjed så fort som mulig så vi får sendt betjenter til enn det måtte være, skriver assisterende politidirektør Eskil Jensen på melding til NRK.

RELATED ARTICLES

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her