torsdag, juli 25, 2024
HjemAktueltEr du NRKs nye TV-redaktør? Ta styringen over Norges største skjermopplevelser hos...

Er du NRKs nye TV-redaktør? Ta styringen over Norges største skjermopplevelser hos oss!

NRK, Norges ledende allmennkringkaster, er på jakt etter en visjonær og engasjert leder som kan ta roret for TV-avdelingen og forme fremtiden for norsk TV-underholdning. Med en rik arv av kvalitetsprogrammer, nyhetssendinger og banebrytende serier, søker NRK nå en dyktig TV-redaktør som kan videreføre denne arven og samtidig lede kanalen inn i den stadig skiftende medieverdenen.

Som TV-redaktør vil du spille en sentral rolle i å utvikle og implementere strategier for NRKs TV-programmer, inkludert nyhetssendinger, filmer og serier. Du vil ha ansvaret for å sikre at kanalens innhold holder høy kvalitet, er relevant og engasjerende for et bredt spekter av seere i ulike aldersgrupper. Dette er en unik mulighet til å påvirke hva som vises på skjermene til millioner av nordmenn.

NRKs ansvarlige redaktør, Jens Haraldson, uttrykte entusiasme over muligheten til å finne den rette personen for denne avgjørende rollen: – Vår nye TV-redaktør vil være med på å forme NRKs TV-tilbud, som har en enorm påvirkningskraft på samfunnet vårt. Vi søker en kreativ og visjonær leder som kan forstå vår brede seerbase og samtidig være åpen for innovasjon og endring.

Mediekunnskap, forståelse for publikumsbehov og evnen til å identifisere de neste store trendene i TV-verdenen er sentrale egenskaper NRK ser etter i den ideelle kandidaten. Den nye TV-redaktøren vil også samarbeide tett med andre avdelinger innen NRK, som digital, produksjon og markedsføring, for å skape et helhetlig og dynamisk TV-tilbud.

Søkere oppfordres til å ha erfaring innen TV-produksjon, medieledelse eller lignende, samt en lidenskap for å skape innhold som reflekterer den norske kulturen og samfunnet. Dette er en sjelden sjanse til å bli en del av et dedikert team som arbeider for å levere opplevelser av høy kvalitet til seere over hele landet.

Søknadsfristen for stillingen som NRKs nye TV-redaktør er satt til 01.09.2023. For mer informasjon om stillingen og søknadsprosessen, ta kontakt via skjemaet.

Grip muligheten til å forme fremtidens TV-landskap i Norge. Bli en del av NRKs engasjerte team og ta ledelsen over produksjonen av de mest minneverdige TV-øyeblikkene nasjonen har å by på.

RELATED ARTICLES

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Most Popular

Recent Comments